Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus 27.4.2022 Jotain uutta, paljon tuttua, kaikki paikallista

Tyylikäs ja nykyaikainen, klassinen ja pohjoismainen. Näillä sanoilla on kuvailtu Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien kokemaa ulkoasu-uudistusta, jonka ansiosta myös Suur-Jyväskylän Lehti näyttää tänään erilaiselta.

Suur-Jyväskylän Lehden kolmossivulta löytyy jatkossa vinkkejä lehden sisällöstä ja usein myös ajankohtainen juttu. Pääkirjoituksen kaverina tällä aukeamalla vuorottelevat kolumni ja kysely.

Uutissivuilla kerromme viikoittain yrityksistä, ajankohtaisista ilmiöistä ja haastattelemme paikallisia ihmisiä. Viikon tärkeimpiä jyvässeudun ihmisten elämään vaikuttavia uutisia kokoamme jatkossakin napakoihin paketteihin ja joihinkin paneudumme laajemmin.

Emme kuitenkaan ole, emmekä pyri olemaan, kattava päivittäisuutisten kertoja. Kerran viikossa painettuna ilmestyvälle lehdelle se tarkoittaisi lupausta tarjota eilisen uutiset ensi viikolla.

Lukijoilta tulevaa sisältöä voidaan jatkossa julkaista entistä laveammin. Mielipiteiden lisäksi tervetulleita ovat lukijoiden lähettämät kuvat sekä kiitokset hyvästä palvelusta.

Meille mikään aihe ei ole liian pieni, jos se on paikallinen ja kiinnostaa muitakin kuin lähi- tai sisäpiiriä.

Aiemmin pyysimme vinkkejä hyvistä palvelukokemuksista, jonka jälkeen toimittaja kävi tekemässä jutun. Jatkossa julkaisemme kiitoksia nopeammalla tahdilla ja matalammalla kynnyksellä lukijoiden lähettämien tekstien pohjalta. Kiittää voi myös nimimerkillä, mutta toimituksen on tiedettävä, kuka kiitoksen takana seisoo.

Suur-Jyväskylän Lehti haluaa omalta osaltaan pitää Jyvässeutua aktiivisena ja elinvoimaisena. Kerromme uutisia yrityksistä sekä tulevista tapahtumista, menoista ja meiningeistä. Paketoimme viikon lehteen vastauksia kysymykseen, mitä täällä tapahtuu. Ja siinä tarvitsemme myös teidän lukijoiden apua.

Toivomme kaikenkokoisilta tapahtumajärjestäjiltä entistäkin aktiivisempaa menoista muistutteluja ja tapahtumista vinkkaamista eritoten ennakkoon, jotta ehdimme kertomaan tapahtumista, joihin paikalliset voivat osallistua.

Jatkossakin listaamme tietoomme tulleita elävän musiikin keikkoja ja teemme pieniä tapahtumaennakoita.

Tarjonnassa säilyvät myös taidejutut, mutta jokaviikkoisen gallerioiden ja museoiden aukioloaikojen listauksen sijaan uutisoimme vaihtuvista näyttelyistä ja muista muutoksista.

Menot ovat lehden keskeistä sisältöä. Niiden paikka voisi olla lehdessä heti alkupäässä, mutta koska lukijat ovat tottuneet etsimään menovinkkejä lehden lopusta, pidimme osaston tutulla paikalla.

Uudistuneen lehden perusvire on positiivinen, mutta haluamme myös herättää keskustelua ja tunteita.

Kaikenlaiset juttuvinkit ovat tervetulleita, yhteystiedot löytyvät tuosta alta jatkossa joka viikko.

Meille mikään aihe ei ole liian pieni, jos se on paikallinen ja kiinnostaa muitakin kuin lähi- tai sisäpiiriä.