Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Lisävaloja rallikansalle

Viikonloppuna Paviljongissa vietetyt Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät oli monella tapaa merkityksellinen tapahtuma.

Jo se, että yli tuhatpäiselle joukolle pystyttiin ylipäätään järjestämään tapahtuma, oli odotettu esimerkki siitä, että voidaan alkaa taas tavata toisiamme. Erityisen arvokkaan tilaisuudesta teki tasavallan presidentti Sauli Niinistön läsnäolo ja juhlapuhe Yrittäjägaalassa lauantaina.

Yrittäjäpäivät oli täynnä kutkuttavaa kohtaamisen iloa. Lisää kohtaamisia ja kuhinaa on luvassa viikonloppuna, kun MM-rallia ajetaan taas kaupungissa, ja yleisö pääsee erikoiskokeille.

Poikkeuksellisen vuoden jälkeen rallikaan ei ole aivan entisensä, sillä erikoiskokeet ajetaan tavallista viileämmässä ja hämärämmässä.

Hämärä on samalla myös mahdollisuus. Jos kesäinen Jyväskylä on parasta, mitä rallikansalle voi tarjota, on vielä tämän viikon jatkuva Valon kaupunki -tapahtuma heti toiseksi parasta.

Valon kaupungin jatkaminen rallien yli oli järjestäjiltä hyvä oivallus. Jyväskylä pääsi näyttämään syksyistä kauneuttaan Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien vieraille aina presidenttiä myöten. Tapahtuman ansiosta myös rallikansa pääsee ihastelemaan hämärässä muitakin kuin kilpa-autojen lisävaloja.