Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus | Henkilökohtainen tiedonanto

Vihreiden puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo kertoi viikko sitten tiedotustilaisuudessa odottavansa lasta. Ministerin vanhempainvapaa on harvinainen, joskin nykyisessä hallituksessa jo kolmas.

Uutinen on erittäin henkilökohtainen ja iloinen, ja sitä seurannut puolueen poikkeuksellinen tiedote innoitti laatimaan tämän tiedonannon:

Elämässä on jonkin verran muutakin kuin kaupunkilehti. Ajattelen, että täytyy tarttua niihin mahdollisuuksiin, joita eteen tulee. Edessäni on nyt sellainen.

Näin keskiviikkona uskallan julkistaa jo asian. Jos kaikki meni suunnitelmien mukaan, olen nyt lomalla. Tämä on jännittävää, vaikkakaan ei ensimmäinen kerta. Toivon, että perheeni on tästä yhtä iloinen kuin minä.

Tokion olympialaisten aikaan en seuraa sähköpostia enkä suunnittele tulevia lehtiä. Sen sijaan yritän pystyttää telttaa, puhaltaa uimaleluja ja välttää kauluspaitoja.

Kiitän työpaikkaani tästä mahdollisuudesta ja haluan palata vielä tehtävääni. Toivon, että yhtiön johto ei joudu asiaa edes käsittelemään. Lomani aikana lehti ilmestyy normaalisti.

Mikäli sähköinen avain vielä toimii ja muistan salasanani, jatkan työtäni kaupunkilehden parissa jälleen elokuussa.

Murtovarkaille tiedoksi, että olen koko ajan kotona ja valvon myöhään.