On aika yksien jäähyväisten

Tommi Salo

Vuoden viimeisenä päivänä jätetään juhlavasti taakse vuosi 2019 ja toivotetaan uusi vuosikymmen tervetulleeksi. Jos et ole juhlimassa missään privaattijuhlissa, aina voi suunnata Jyväskylän kaupungin perinteiseen uudenvuodenvastaanottoon Kirkkopuistoon.

Vuoden viimeisen tunnin aikana ohjelmassa on jumalanpalvelus, musiikkia ja kaupunginjohtajan puhe. Vuosi vaihtuu ilotulitteiden valaistessa toivottavasti kirkasta taivasta. Perheen pienemmälle väelle ohjelma Kirkkopuistossa alkaa jo kello 17.

Yhdenlaisia jäähyväisiä vietetään myös Suur-Jyväskylän Lehdessä. Vuoden 2019 viimeinen lehti on työstetty vielä kasaan Jyväskylän keskustan Tiilitalossa. Suur-Jyväskylän Lehden toimituksen ja mediamyynnin sekä Keskisuomalaisen asiakaspalvelupisteen on aika sanoa jäähyväiset pitkään palvelleille tiloille.

Mikään ei kuitenkaan perimmältään muutu sisällöntuotannon ja asiakkaiden palvelemisen osalta. Vuonna 2020 teemme laadukasta kaupunkilehteä ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme Aholaidassa Keskisuomalaisen tiloissa. Olemme yhä kiinnostuneempia Jyväskylän seudun ihmisistä, ilmiöistä ja tapahtumista, ja kerromme niistä niin painetussa lehdessä kuin verkossakin. On siis levollista toivottaa kaikille riehakkaita mutta turvallisia uudenvuodenjuhlia ja oikein onnistunutta vuotta 2020!

Keskustelu