Taskulamppu ja tunnelmavalo

Sami Rahkonen

Pääkirjoitus

Ammattilaisen vinkit yleisimpien sisustusmokien välttämiseen on kutkuttavaa luettavaa. Osan esimerkeistä voi nimittäin nähdä omin silmin, kun menee kotiin.

Toisin kuin yleensä, meillä ei ole sohvaa koolla pilattu. Ongelma on ennemminkin se, että itse ei tahdo mahtua sille. Avarassa olohuoneen ja keittiön käsittävässä tilassa sohva näyttää aika pieneltä. Mutta kun se on ehjä ei sitä kannata vaihtaakaan.

Istumapaikkapulan vuoksi olemme tuoneet sohvan kaveriksi olohuoneeseen täysin eri sarjaa olevan kiikkutuolin.

Makuuhuoneen tunnelmallinen lamppu on niin tunnelmallinen, että talvella tarvitsee taskulampun, että löytää kaapista etsimänsä vaatteet. Lisäksi lamppu roikkuu niin matalalla, että siihen osuu ellei ole varovainen.

Kodin sisustus on erityisen ajankohtainen asia omalla kohdalla, sillä talo pitäisi laittaa myyntiin. Pari ammattilaista kävikin jo hakemassa ensivaikutelmaa myytävästä kohteesta.

Jonkin verran olisi kuulemma parannettavaa sävyissä ja mittasuhteissa. Mutta entä jos ostajallakin on poikkeava maku? Hänhän voi nähdä kotikutoisissa ratkaisussa kodin.

Sisustusmokista voi lukea lisää sivulta 18. Sisustusvinkkejä puolestaan on tarjolla Jyväskylän Rakennusmessuilla loppuviikolla.

Kommentoi