Naissaaren Koskenhengessä virtaa uusi energia – ravintoloitsija avaa myös tunnelmallisen salakapakan 14.6.2022 13:00
Saukot voivat liikkua jopa 30 kilometriä ruokaa etsiessään; eläimiä on nähty tänä keväänä Jyväsjärvenkin rannoilla 14.4.2022 9:00
Elonen avaa osan uudesta ravintolakokonaisuudesta – tältä näytti vielä päivää ennen avajaisia 13.4.2022 9:15
Matti Itkonen ihmettelee, miksi kriitikon on kirjoitettava tylysti ja viiniarvostelijan epäselvästi ollakseen uskottava 8.4.2022 14:23
Yrittäjä Arda Yalcin nostaa hattua itselleen siitä, että ravintola-pizzeria Labella on toiminut jo 20 vuotta 6.4.2022 13:15
Perinteikäs Kahvila Kotiruoka lopettaa 32 vuoden jälkeen – melkein kaikki ruoka on valmistettu aina itse 15.3.2022 13:15
Vuoden yrittäjänaisen kahvila kasvoi koronasta huolimatta – ilman työvoimapulaa kasvu voisi olla kiivaampaakin 3.11.2021 13:00
Kuokkalan kartanossa on uusi ammattikeittiö, digitaalisia tauluja, kangaskatto – "Ei haluttu tehdä halvimmalla mahdollisella keinolla" 30.9.2021 8:00
Unelma toteen Nisulla – Mira Kapanen ei saanut leipoa tarpeeksi ja hankki leipomoauton 22.8.2021 8:00
Tampereella on mustamakkara, Kuopiossa kalakukko ja Savonlinnassa lörtsy. Mistä ruuasta Jyväskylä tunnetaan? 26.6.2021 14:00
Eksoottista ruokaa, käsitöitä ja pääsymaksuttomia esityksiä – satamaan kesällä suurmarkkinat ja jättiterassi 2.6.2021 8:45
Hox otti väkeä töihin, kun noutoruoka alkoi vetää – Kotiruokaa menee tuhat kiloa kuukaudessa 9.4.2021 10:00
Muutkin kuin Juha Mieto syövät mämmiä; terveellistä perinneruokaa syödään vuodessa kaksi miljoonaa kiloa 31.3.2021 8:15
Virpi ja Minttu Piippo yhdistävät vahvuutensa – äidin ja tyttären bistro tarjoaa täysin vegaanisen vaihtoehdon 24.1.2021 9:00
Toivolan Vanhan Pihan sepän pajan tilalle avataan tilausravintola – luvassa myös kaikille avoimia tapahtumia sekä kesäterassi 18.11.2020 8:28
Ravintola Sohwi sai siskon Lutakkoon – ravintoloitsija Juha Oksasen mukaan sisaruksilla on paljon yhteistä 4.11.2020 8:30